Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη

22:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο «Γεντί Κουλέ» οριστικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/05) το φιλικό με τον Εργοτέλη όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΟΦΗ. Η αναμέτρηση των δύο συμπολιτών έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα.

Υπήρχε και η λύση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου όμως τελικά επιλέχθηκε το κεντρικό γήπεδο του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει

καλέσει όλους τους παίκτες που είναι στη διάθεσή του να βρίσκονται στις 5 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ». Πέραν του 19χρονου Ροδίτη μέσου Στέργιου Χατζηκοσμά που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ο «Αναστό» ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια από τα επτά παιδιά που έχουν προτείνει για την πρώτη ομάδα οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Αυτοί είναι οι δύο τερματοφύλακες, ο 16χρονος Γιώργος Γιαγκιόζης και ο 17χρονος Σταύρος Μπρόκος.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ (και αριστερός χαφ αλλά και αμυντικός μέσος) Νικήτας Ντελία δεν θ' αγωνιστεί καθώς συμμετέχει από την Δευτέρα (07/05) σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Έχουν προταθεί παράλληλα και ίσως παίξουν με τον Εργοτέλη ο 18χρονος μέσος Παύλος Κολλιακουδάκης, ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Σκουτέλης, ο 17χρονος μέσος Μανόλης Μπολάκης και ο επίσης 17χρονος μέσος Νίκος Παπαδιός. Μετά από διήμερο ρεπό οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν την Τρίτη το απόγευμα (09/05) στις προπονήσεις στο ΒΑΚ. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Αλενατόρε» εκτός από το φιλικό με τον Εργοτέλη οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν προπόνηση την Πέμπτη (10/05) και την Παρασκευή (11/05). Στη συνέχεια το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου θα έχει άδεια έως το τέλος του επόμενου μήνα.


Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα