Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου

22:51 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι Έλληνες αθλητές και οι προπονητές των δύο ομάδων για την οργάνωση του αγώνα Ελλάδας - Ισπανίας στην Πάτρα.

Αποστολή στην Πάτρα: Έφη Χρυσανθοπούλου

Αγκιλάρ: «Καλή στρατηγική η Ελλάδα»

Ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας Ράφα Αγκιλάρ άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Η Ελλάδα

έχει πολύ καλή ομάδα, ήμαστε στο ίδιο επίπεδο και νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Την διαφορά την έκανε ο παίκτης παραπάνω, σημείο στο οποίο η Ελλάδα ήταν καλύτερη. Μετά από αυτά τα παιχνίδια και στην Χίο που έχουμε να δώσουμε ακολουθεί το Ευρωπαϊκό στο Αϊντχόφεν, όπου θα καθοριστεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Ισπανός κόουτς και συνέχισε: «Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, με στρατηγική και πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάει μπροστά σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, θέλω να αναφερθώ ση διοργάνωση στην Πάτρα, που ήταν πολύ καλή, όλα μου φάνηκαν ωραία ενώ μου έκανε εντύπωση η μπάντα που έπαιξε τους εθνικούς ύμνους».

Άντριτς: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

Ο Σέρβος προπονητής της ελληνικής ομάδας, από την πλευρά του είπε: «Μετά από ένα μήνα προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα επίσημο παιχνίδι, σε μία επίσημη διοργάνωση και μετά να πάμε Χίο για το τουρνουά. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Με τους Ισπανούς έχουμε δώσει αρκετά φιλικά και έχουμε προπονηθεί και μαζί, είναι και οι δύο καλές ομάδες υψηλού επιπέδου και πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

Και πρόσθεσε: «Την Ισπανία μαζί με τη Σερβία και το Μαυροβούνιο θα τους συναντήσουμε και στο Σαμαρτζίδης Καπ στην Χίο. Πρόκειται για πολύ δυνατό τουρνουά, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια για να βγάλουμε τα τελευταία συμπεράσματα ενόψει του Ευρωπαϊκού. Στο Ευρωπαϊκό θέλουμε να πάρουμε μία καλή θέση για να πάμε στο Έντμοντον, στο προολυμπιακό τουρνουά. Οι παίκτες μου, οι 24 που έχω δοκιμάσει έχουν πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ τους, η ατμόσφαιρα είναι καλή και οι νέοι και οι παλιοί».

Όσον αφορά στον Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και δεν αγωνίστηκε, ο Αντριτς είπε: «Ο Γιώργος Ντόσκας θα έρθει κανονικά στην Χίο, δεν ξέρω αν θα παίξει όλα τα παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Θα κάνει και μερικές φυσικοθεραπείες».

Ερωτηθείς για τη διοργάνωση στην Πάτρα, απάντησε: «Η διοργάνωση στην Πάτρα ήταν πολύ καλή, πρόκειται όπως έχω ξαναπεί για ένα καλό «προμόσιον» του πόλο. Χάρη στους ανθρώπους που το διοργάνωσαν, όλα πήγαν τέλεια και ήταν καλό για εμάς να περάσουμε ένα διήμερο στην Πάτρα».

Αφρουδάκης: «Καταπληκτική οργάνωση»

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης, είπε: «Θέλω να σταθώ στην οργάνωση που είχε το παιχνίδι στην Πάτρα. Ήταν καταπληκτική και αυτό οφείλεται στον Γιάννη Γιαννουρή, τον οποίο γνωρίζω καλά και ξέρω ότι είναι μετρ του είδους σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλω να του δώσω προσωπικά συγχαρητήρια γιατί ναι μ

Keywords
Τυχαία Θέματα