Ούστ ρεμάλια...

Τι σωτηρία μπορεί να περιμένει μία κατεστραμμένη χώρα σαν την Ελλάδα, όταν για 4-5 ολόκληρες ημέρες δεν έχει πρωθυπουργό!!!

Σε τι μπορεί να ελπίζει ένας εργαζόμενος, ένας συνταξιούχος, ένας άνεργος όταν βλέπει τους υποτιθέμενους άρχοντες του κράτους να πλακώνονται στην κυριολεξία για τις καρέκλες τα "οφίτσια" και τους τίτλους;

Αλήθεια πως μας κατάντησαν έτσι αυτά τα "ρεμάλια" οι πολιτικοί μας και μιλάω για τους πολιτικούς που έχουν περάσει από της καρέκλες των υπουργείων εδώ 30 χρόνια και όχι μόνο για τους τωρινούς

και τους αυριανούς ή τους προηγούμενους; Και οι τύποι αυτοί δεν ξέρουν πως είναι να αισθάνεσαι πραγματικά ξεφτίλας και να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας, το οποίο το καταλαβαίνεις και το βιώνεις στο πετσί σου, όταν ταξιδεύεις, ειδικότερα αυτές τις ημέρες!

Όλοι αυτοί που τελικά ο καθένας κοιτάει να σώσει το πολιτικό του "τομάρι" ή το κόμμα του γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την χώρα και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή. Και πραγματικά απορώ ακόμα και με φίλους μου πολιτικούς που όλο αυτό το διάστημα, πολύ περισσότερο της τελευταίας εβδομάδας, δεν είχαν το κουράγιο, την ευθιξία ή τα "καρύδια" αν θέλετε έστω και για τα μάτια του κόσμου να δηλώσουν το τέλος τους από την πολιτική ζωή αυτού του τόπου!

Μην παραμυθιαζόμαστε και μην πετάμε στα ουράνια... Η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί γιατί είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι δεν μπορεί και κάποιοι πολύ μεγάλοι δεν το θέλουν κιόλας!

Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα εγώ προσωπικά ,πιστεύω ότι θα γυρίσει στην δραχμή ή σε κάποιο άλλο νόμισμα και μαζί με αυτή την οπισθοδρόμηση θα γυρίσει και η κοινωνία πίσω αρκετές δεκαετίες!

Η νέα κυβέρνηση από την στιγμή που υποτίθεται θα κόπτεται για το Εθνικό συμφέρον ας κοιτάξει με οποιοδήποτε κόστος να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα πιο αποτελεσματική και γρήγορη σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια! Η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο και δυστυχώς υπάρχουν ακόμα περιθώρια να πάει και πιο χαμηλά!

Ας προσπαθήσουν να περισώσουν κάποιοι ότι μπορούν και επιτέλους όποτε θα γίνουν εκλογές στον τόπο αυτόν ας πάρουν οι πολιτικοί μας (ανεξαρτήτως χρώματος) την απάντηση που τους αξίζει!

Ουστ ρεμάλια...(που έλεγε και ο αλησμόνητος Λάμπρος Κωνσταντάρας)

Υ.Γ.1 Για τους αγράμματους... ρεμάλι σημαίνει ο άνθρωπος που κατ' επιλογή δεν έχει δουλειά, ο τεμπέλης!

Υ.Γ.2 Ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω αν δεν το δω πρώτα, την φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Άδωνη Γεωργιάδη, ναι τον "μπουμπούκο" να γίνετε υπουργός! Λέτε να δούμε και την Μανωλίδου υπουργό τύπου; Αλλά είπαμε...στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην χώρα του ποτέ και του τίποτα και αυτό είναι πολύ πιθανό!

Keywords
Τυχαία Θέματα