Ούτε με...λοταρία χάνει τίτλο ο Bryan

Σε επεισόδιο... SmackDown Roulette, o World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε Lumberjack Match.

Μάλιστα αντίπαλος του ήταν ο γιγαντόσωμος Mark Henry, αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέθηκε την επίθεση των... πάντων, πήρε το WHC και... έφυγε. Άλλωστε όλοι οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να επηρεάσουν

την εξέλιξη του αγώνα, αντί να περιοριστούν στις αρμοδιότητές τους σαν Lumberjacks.

Γενικά, ο Bryan συνέχισε να δείχνει κάποιον... χαρακτήρα, έστω και αργά, αφού πρέπει να δικαιολογηθεί σεναριακά η ιδιότητά του. Από την άλλη, ο «World's Strongest Man» έμεινε με το... παράπονο και με πολλούς Superstars... πάνω του. Στο μεταξύ ανακοινώθηκε Triple Threat μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών του SmackDown και του Big Show στο Royal Rumble (29/01).

Από τα υπόλοιπα ματς του εβδομαδιαίο επεισοδίου του SmackDown ξεχώρισε το Blindfold μεταξύ του Santino Marella με τον Drew McIntyte. Ο «Ιταλός» επικράτησε και έθεσε εκ νέου την καριέρα του αντιπάλου του σε κίνδυνο.

Οι πρωταθλητές Tag Team, Primo & Epico, πρόσθεσαν μία ακόμα νίκη στο θετικό τους σερί ξεπερνώντας το εμπόδιο των Usos. Φυσικά πρόσφεραν χαρά στην ανανεωμένη Rosa Mendes.

Ακόμα, ο Intercontinental Champion επιβλήθηκε του Justin Gabriel. Πάντως, ο Cody Rhodes τα «έβαλε» αρχικά με τον... Hornswoggle.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Cody Rhodes κέρδισε τον Justin Gabriel.
Οι Primo & Epico κέρδισαν τους Usos.
O Wade Barrett κέρδισε τον Sheamus.
O Ted DiBiase κέρδισε τον Hunico.
O Santino Marella κέρδισε τον Drew McIntyre.

Keywords
Τυχαία Θέματα