Ούτε στο Σαν Χοσέ οι Μπλάκχοκς

Επτά σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Σικάγο Μπλάκχοκς, αφού οι Σαν Χοσέ Σαρκς τους κατέβαλαν με 5-3 στη Καλιφόρνια.

Μάλιστα, οι «μαυραετοί» ισοφάρισαν σε 2-2 και 3-3, αλλά δεν μπόρεσαν να «κρατήσουν» κάποιο θετικό αποτέλεσμα αποχωρώντας από το Σαν Χοσέ χωρίς βαθμό. Συγκεκριμένα, το 3-3 του Bryan Bickell στην αρχή του τρίτου 20λεπτου ακολουθήθηκε από το 4-3 του Benn Ferriero, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ελεύθερο puck μπροστά στην εστία του Corey Crawford.

Το τελικό 5-3 σημειώθηκε

σε power play, 5:56 πριν το τέλος της αναμέτρησης από τον Jamie McGinn. Προγενέστερα, ο Marcus Kruger με δύο γκολ εντός 180 δευτερολέπτων ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Joe Thornton έδωσε αξία στα γκολ των Justin Braun και Dan Boyle στην πρώτη περίοδο με δικό του τέρμα στο τέλος του δεύτερου, οπότε η ομάδα της «πόλης των ανέμων» πάλεψε, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος.

Μεταξύ άλλων, ο Brent Burns των «καρχαριών» κατέγραψε τρεις ασίστ στο αποψινό (ξημερώματα 11/02) παιχνίδι. Έτσι οι πρωτοπόροι της Pacific συμπλήρωσαν 66 βαθμούς και παρέμειναν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, ενώ οι Μπλάκχοκς έμεινα στους 65 και στην έκτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα