Ούτε τώρα το Μαρούσι, τον μέτριο ΠΑΟΚ

Σε ακόμη έναν αγώνα το Μαρούσι άγγιξε το ροζ φύλλο, αλλά δεν το κράτησε στα χέρια του. Ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη, με 86-82, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Έχοντας πρωταγωνιστή τον Καλλέ, το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφερε να πάρει εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και να προηγηθεί με 14-12 στο 5’. Τη… σκυτάλη για τους Θεσσαλονικείς πήρε, στη συνέχεια, ο Άλεξιτς, ο οποίος με προσωπικές ενέργειες τούς βοήθησε να διατηρήσουν το προβάδισμα (18-14 στο 7’). Το Μαρούσι, όμως, αντέδρασε και με το Νέστορα Κόμμα να παίρνει… μπροστά και να φορτώνει πόντους το καλάθι των γηπεδούχων ανέτρεψε τα δεδομένα και προηγήθηκε με 25-22 στο φινάλε του πρώτου δεκάλεπτου.

Τις απαντήσεις για λογαριασμό των Θεσσαλονικιών ήρθαν να δώσουν ο Γιαννακίδης και ο Παππάς. Με δικές τους ενέργειες και «όπλο» την άμυνα, οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 10-2 και προηγήθηκαν με 32-27 στο 14ο λεπτό. Το δίδυμο των Ντικούδη - Καλαμπόκη αποτέλεσε πρόσθετο «πονοκέφαλο» για το Νίκο Λινάρδο, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόμματο να παραμείνει κοντά στο σκορ. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, με το Γιαννακίδη να εκτελεί (9π.), έκλεισαν προηγούμενοι το πρώτο ημίχρονο, με 43-38, αφήνοντας όμως ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα