Όξυνε τα πνεύματα στην ΑΕΚ η εμφάνιση Μπαϊρακτάρη

Μέσα στη διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα της ΑΕΚ, το όνομα του Στάθη Μπαϊρακτάρη έρχεται να οξύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Στη χθεσινή (23/05) Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, κατέθεσε έγγραφο που αναφέρει ότι από τις 10 Οκτωβρίου έχει αποστείλει πρόταση για την αγορά του 50% των μετοχών, έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Μπαϊρακτάρης τον περασμένο

Σεπτέμβριο είχε παρουσιαστεί ως αγοραστής για την ΚΑΕ. Δήλωνε οπαδός της ΑΕΚ και ότι το 1968 ήταν ανάμεσα σε αυτούς που σήκωναν στους ώμους τους τον Γιώργο Αμερικανό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», εκείνη την εποχή είχε δηλώσει πως «...δεν έχω να κερδίσω τίποτα από την ΑΕΚ. Τι να κερδίσω; Είμαι ένας ταπεινός δούλος της «βασίλισσας» και τίποτα παραπάνω. Η ΑΕΚ είναι σαν διαμέρισμα. Πρώτα μπαίνεις στο χολ και μετά στην τραπεζαρία. Αν με καψουρέψουν θα πάρω και τις μετοχές, θα τα πάρω όλα. Μην βιαστείτε να με κρίνετε».

Από το περιβάλλον του είχε διαρρεύσει πως ασχολούταν με το εμπόριο γαρίδας, ενώ στα σχέδιά του ήταν η δραστηριοποίηση σε εταιρία εμφιάλωσης, με έδρα τα Ιωάννινα.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπαϊρακτάρης ήταν εκδότης μιας free press εφημερίδας, ενώ είχε και ένα καφενείο στην περιοχή της Κυψέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα