Παχατουρίδης: «Να κλειδώσουμε την πρόκριση»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα της Εθνικής Παίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν ο πρώτος επίσημος για τα παιδιά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική τους αγωνιστική συμπεριφορά και ιδιαίτερα από τη σοβαρότητά τους. Όλοι οι παίκτες συνέβαλαν θετικά στο σημερινό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά, εκτός από τη φάση του γκολ, που προήλθε από ατομικό μας λάθος, η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να μας απειλήσει», τόνισε αρχικά ο Παχατουρίδης, καταλήγοντας:

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα με την Ισλανδία, καθώς θέλουμε να κλειδώσουμε όσο το δυνατό νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση».

Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Βασίλης Παπαδόπουλος, εστίασε στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι διεθνείς την αναμέτρηση.

«Ήταν ένα σχετικά εύκολο ματς για εμάς. Γνωρίζαμε την ομάδα του Ισραήλ και ήμασταν βέβαιοι πως αν αγωνιζόμασταν με σοβαρότητα θα φεύγαμε νικητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο, καθώς κάθε ματς είναι καθοριστικό. Φυσικά, χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα την ομάδα μου, σκοράροντας δύο γκολ. Από την άλλη, το πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και ανταμειφτήκαμε γι’ αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα