Παίζεται του Κωστάκη στη Ζάκυνθο

19:46 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μάριου Κωστάκη στην αποστολή της Ζακύνθου για το κυριακάτικο (4/03) ματς με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου. Εκτός ο τιμωρημένος Τσιριγώτης.

Ο μέσος των νησιωτών, Μάριος Κωστάκης, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, που τον κατέβαλε και η συμμετοχή του κόντρα στον Ηλυσιακό παραμένει αμφίβολη. Αύριο (3/03)

θα αποφασιστεί, αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ζακύνθου.

Από την άλλη, ο Γεωργίου προπονήθηκε κανονικά, ενώ στα ευχάριστα είναι και η συμμετοχή του Τσάνη στο πρώτο μέρος της σημερινής (2/03) προπόνησης, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό από τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Τσιριγώτης, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, θα απουσιάσει από το κυριακάτικο (4/03) παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό, καθώς δηλώθηκε τελικά να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο εν λόγω ματς και όχι σε αυτό με τον Αστέρα Μαγούλας, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ο Ζόραν Γέφτοβιτς το πρωί του Σαββάτου (3/03) θα κάνει ένα ξεμούδιασμα στους ποδοσφαιριστές του, ενώ στη συνέχεια θα γευματίσουν όλοι μαζί και θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 15.00 από το νησί με προορισμό την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα