«Πακέτο» δύο λεπτών για Εσπανιόλα

02:06 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά, η Ουνιόν Εσπανιόλα επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Τζούνιορ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι Χιλιανοί διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Άλλωστε ο πρώτος στόχος της Ατλέτικο ήταν η «λευκή» ισοπαλία, την οποία απώλεσαν από το 64ο μέχρι το 65ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό, ο Εμάνουελ Χερέρα άνοιξε το σκορ και στο 65ο ο Φερνάντο Κορδέρο διαμόρφωσε το 2-0. Έτσι η Εσπανιόλα

πρόσθεσε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στην συγκομιδή της.

Αύριο (09/02) θα διεξαχθεί ο έτερος αγώνας της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Σε αυτόν, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής θα υποδεχτεί την Μπολιβάρ της Βολιβίας.

Ουνιόν Εσπανιόλα: Λόμπος, Αμπουέρο (78' Αλαρκόν), Μαδρίδ, Σκότι, Χιντάλγκο, Βιλάγκρα, Κορντέρο, Λεάλ, Χερέρα, Μπαρίγκα, Χάιμε (84' Πινέδα).
Ατλέτικο Τζούνιορ: Βιέρα, Μπρισένιο, Ρομέρο (56' Νούνιεζ), Γκρασία, Κινιόνες, Τζ. Χερνάντεζ, Ναρβάεζ, Γκόμεζ, Ρουίζ, Βλ. Χερνάντεζ (76' Κορτές), Πάεζ (59' Μπαλάντα).

Keywords
Τυχαία Θέματα