Πακέτο εισιτηρίων από τον Άρη

20:21 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Κάλεσμα στους φιλάθλους της, να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο Eurocup, κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ζητούν από τον κόσμο τους να σταθούν στο πλευρό του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των παικτών του, επιβραβεύοντας την έως τώρα προσπάθειά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, κάνουν γνωστό

πως για τους τρεις εντός έδρας αγώνες του Eurocup, με Κίμκι, Βιλερμπάν και Ντόνετσκ, θα κυκλοφορήσει πακέτο εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι για τους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των ομίλων Last 16 του Eurocup απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα θα εκδώσει πακέτο εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ. Η ομάδα μας, που έχει αποδείξει ότι σε κάθε αγώνα μάχεται με πάθος για τη νίκη, ζητά τη στήριξη όλων μας, ώστε μέσα στο κατάμεστο Παλέ να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού. Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο στους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες θα επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών και των προπονητών, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο Άρης είναι εδώ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Πακέτο τριών αγώνων: Άρης - Κίμκι (17/01), Άρης - Βιλερμπάν (31/01), Άρης - Ντόνετσκ (28/02): προνομιακή τιμή πακέτου εισιτηρίων 24 ευρώ συνολικά σε όλες τις θύρες και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη φάση των «16» στο Eurocup ισχύει η παρακάτω τιμή:

12 ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Κίμκι στις 17/01
12 ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν στις 31/01
12 ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Ντόνετσκ (28/02)

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης (Παλέ ντε Σπορ, ώρες 09.00-17.00, τηλ. 2310265600), τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη («Κλ. Βικελίδης», ώρες 10.00-21.00, τηλ 2310323160) και το κατάστημα Άρης Cyta Connection (Παλέ ντε Σπορ)».

Keywords
Τυχαία Θέματα