Παναθηναϊκός - Καβάλα, για το Κύπελλο

Ξανά αντιμέτωποι τίθενται σήμερα (17/02, 19.00, ΝΕΤ) Παναθηναϊκός και Καβάλα, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν την Τετάρτη (15/02) για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φθάνουν σε εντός έδρας

επικράτηση με 93-71. Στο ΟΑΚΑ θα παίξουν και πάλι, σε μια αναμέτρηση με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, αφού είναι νοκ άουτ, με το νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό της 10ης Μαρτίου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν χθες (16/02) την προετοιμασία τους, με το Σέρβο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάικ Μπατίστ και Στίβεν Σμιθ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, αφού οι «Αργοναύτες» αποτελούν αξιόμαχο αντίπαλο και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την πρόσφατη εμφάνισή τους για την Α1.

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε από τους παίκτες του να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα. Οι παίκτες της Καβάλας κατάφεραν την Τετάρτη (15/02) να μείνουν εντός της διεκδίκησης της νίκης για τριάντα λεπτά, αλλά στην τελευταία περίοδο έχασαν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ανοίξει η ψαλίδα στο σκορ για τον Παναθηναϊκό. Το θετικό για τον 43χρονο τεχνικό είναι πως κανονικά θα έχει σήμερα (17/02) στη διάθεσή του τους Μάικλ Τέιλορ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών.

Το σημερινό (17/02) πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός - Καβάλα (Ταβουλαρέας, Καλδίρης, Β. Τσώνος) live από το Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα