Πανελευσινιακός-Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 2-1

18:37 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στη Δ’ Εθνική επέστρεψε ο Πανελευσινιακός, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου Αγ. Γεωργίου και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του.

Οι «σταχυοφόροι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, παρά την ζέστη, και στο 15’ ο Ανδρεάδης έβγαλε τη σέντρα και το Ατματζίδης με προβολή έκανε το 1-0. Στο 21’ όμως οι Ατματζίδης και Γεωργούλης συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να έχουν θλαστικά τραύματα και ο γιατρός του αγώνα ζήτησε να γίνουν αμέσως αλλαγή. Στο 34’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαευθυμίου από τον Ματέρη, με τον Ευαγγέλου να ευστοχεί για το 2-0.

Στο 64’ ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1, όταν ο Σούκας έκανε το σουτ, ο Νικολάκης απέκρουσε και ο Γκιάλης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Πανελευσινιακός ανέβασε στροφές και είχε τρία δοκάρια με τους Νάκα (76’), Δούκα (77’) και Ανδρεάδη (81’).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Νικολάκης, Βάσης, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας, Αποστολάτος, Ευαγγέλου, Μακρίδης, Δούκας(88’ Τούσης), Ανδρεάδης, Ατματζίδης (21’ Παπαευθυμίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Σταθάκης, Τομάζος (78’ Τσιρνίκας), Γεωργούλης (22’ Ματέρης/ 34’ Νύκτας Δ.), Γκιάλης, Κούτικας, Κούτρης, Σούκας, Κύλης, Νύκτας Κ, Σούκας, Ζαννίκος

Keywords
Τυχαία Θέματα