Πανναξιακός-Ελπιδοφόρος 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανναξιακού με Ελπιδοφόρο.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς μπορεί ο Πανναξιακός να είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος το γκολ της ομάδας της Κηφισιάς. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως, ο Ελπιδοφόρος κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέρμπης ο οποίος στο 47’ έκανε

το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, κάτι που το κατάφεραν τελικά στο 90’, όταν ο Στάμου έκανε τη σέντρα, ο Καρούσης πρόλαβε την έξοδο του Ιωσήπου και με κεφαλιά έδωσε την μπάλα στον Σουσούνη, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (57’ Πολυκράτης), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης (80’ Λυμπερτάς), Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Κωττάκης (90’ Αγγελής)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Ελσαρ, Λίτσος (20’ Λυμπέρης), Χότζας, Ντούμας, Κορακάκης, Γκουτζούλας, Στρατάκης (75’ Καραμέρος), Κάρος (81’ Παπαδόπουλος), Βέρμπης

Keywords
Τυχαία Θέματα