Παντελιάδου: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω»

Σοκαρισμένη από την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ (3-1 από τον Οδυσσέα Γλυφάδας) έπειτα από τέσσερα χρόνια αήττητου σερί εντός των ελληνικών συνόρων εμφανίστηκε η Δήμητρα Παντελιάδου μιλώντας στο Onsports.

Η 26χρονη άσος του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν «παρούσα» και στην τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ από την Καβάλα τον Μάρτιο του 2008

και αναφερόμενη στα αίτια της αποτυχίας της ομάδας της απέναντι στο συγκρότημα του Οδυσσέα Γλυφάδας ξεκαθάρισε πως η ήττα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην κάκιστη αγωνιστική εικόνα των Πρωταθλητριών Ελλάδος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επίσης η αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» επεσήμανε πως ο απόλυτος στόχος της ομάδας της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα τόνισε ότι Βόλος και Ελπίδες Καρδίτσας, μαζί με τον ΠΑΟΚ, θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της κούπας μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι σταμάτησε αυτό το αήττητο σερί τεσσάρων χρόνων που είχαμε. Ήμουν «παρούσα» και στην τελευταία ήττα που είχαμε κάνει τον Μάρτιο του 2008 από την Καβάλα και δεν θέλω να πιστέψω ότι έπειτα από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χάσαμε. Η ήττα οφείλεται καθαρά και μόνο στην πολύ άσχημη εικόνα που είχαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δυστυχώς την πληρώσαμε. Ωστόσο, ποδόσφαιρο είναι αυτό και η ήττα κάποτε θα ερχόταν», ήταν το αρχικό σχόλιο της Δήμητρας Παντελιάδου για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Οδυσσέα Γλυφάδας (3-1) και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να παρατήσουμε τη μάχη από μια ήττα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και πιστεύω πως αν δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα στη συνέχεια θα είμαστε και πάλι στην κορυφή με το τέλος του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείσα για το αν ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η έμπειρη άσος απάντησε: «ΠΑΟΚ είσαι.. Σίγουρα παραμένουμε το φαβορί για το πρωτάθλημα όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε εντός του αγωνιστικού χώρου. Είμαστε ακόμα στην κορυφή, μαζί με τον Βόλο και τις Ελπίδες Καρδίτσας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο Βόλος με τις Ελπίδες Καρδίτσας θα συνεχίσουν να είναι οι βασικοί αντίπαλοί τους στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, η διεθνής επιθετικός ξεκαθάρισε: «Πιστεύω πως και ο Βόλος αλλά και οι Ελπίδες Καρδίτσας θα είναι μέχρι τέλους οι βασικοί μας αντίπαλοι στη μάχη για το πρωτάθλημα. Μπορεί την ομάδα της Καρδίτσας να την θεωρούν πολλοί ως την έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά έχω να πω πως αποτελεί μια πολύ δυνατή ομάδα που θα «χτυπήσει» μέχρι και την τελευταία στιγμή τον τίτλο. Παρά το γεγονός πως κερδίσαμε τις Ελπίδες Καρδίτσας μέσα στην Θεσσαλονίκη με 3-1,μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ και απέδειξαν πως θα αποτελέσουν «σκληρό καρύδι» στη μάχη του τίτλου».

Τέλος, ερωτηθείσα το κατά πόσο το γυναικείο ποδόσφαιρο επηρεάζεται από την κρίση που «μαστίζει» την Ελλάδα και όχι μόνο, η Δήμητρα Παντελιάδου επεσήμανε: «Τα πράγματα δεν πιστεύω πως είναι χειρότερα από ότ

Keywords
Τυχαία Θέματα