Παντέλης: «Κρίσιμο, αλλά όχι τελικός»

21:32 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το άγχος από τους παίκτες της Καλλιθέας προσπάθησε να διώξει ο Νίκος Παντέλης.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ παραχώρησε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Νίκος Παντέλης και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης (09/05) με τον Πιερικό. Χαρακτήρισε την αναμέτρηση πολύ κρίσιμη, αλλά όχι και τελικό και σημείωσε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και τελικός. Πάνω από όλα θα πρέπει να επικρατήσει, όπως και συμβαίνει

άλλωστε, η ηρεμία και η υπομονή στην ομάδα.

Το γεγονός ότι ο Πιερικός, έχει φέρει κάποια αρνητικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσει τους παίκτες, καθώς πιστεύω ότι θα έρθουν αποφασισμένοι για να πάρουν τους 3 βαθμούς».

Σε ερώτηση για το ποιο θεωρεί ότι είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχει η Καλλιθέα, δήλωσε: «Αυτό είναι η συγκέντρωση. Άπαξ και οι παίκτες παραμείνουν συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο, θα βγάλουν το πάθος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, για να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη.

Έχουμε δουλέψει αρκετά, και οι κόποι μας πρέπει να ανταμειφθούν. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχω στην διάθεση μου όλο το ρόστερ, καθώς θα έχω περισσότερες λύσεις στον πάγκο. Πρώτο μέλημα φυσικά, είναι η είσοδος της ομάδας στα πλει οφ το οποίο είναι και ένα διαφορετικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα