Παντζιαράς: «Θετικό το πρόσημο για τον Τηλυκράτη»

Ικανοποιημένος από τη χρονιά που πραγματοποίησε ο Τηλυκράτης στον Βόρειο όμιλο της Football League 2 είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Η ομάδα της Λευκάδας τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στις λεπτομέρειες έχασε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της ανόδου, σύμφωνα με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος μίλησε μετά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

«Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με άδικο αποτέλεσμα. Ως το 60΄ έπρεπε το σκορ να είναι

0-2, είχαμε τρεις κλασικές φάσεις. Ο Οδυσσέας έπαιξε δυνατά και ψυχωμένα, έπαιξε το παιχνίδι της ζωής του. Δεχθήκαμε γκολ από κακό μαρκάρισμα σε εκτέλεση φάουλ. Στο τελευταίο τέταρτο ρισκάραμε, βάζοντας ακόμα δυο επιθετικούς. Στο 83΄ δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Αλμπάνη, που πήγε να πλασάρει και ο αμυνόμενος του πήρε τα πόδια στον αέρα.

Στην επόμενη φάση, δυο εναντίον ενός, βάλαμε καθαρό γκολ, και προς απορία όλων ο επόπτης το ακύρωσε. Κλείνοντας, θεωρώ ότι το πρόσημο φέτος για τον Τηλυκράτη είναι θετικό. Δημιουργήσαμε μια ομάδα που ήταν από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις. Αν στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα, θα ήμασταν δικαιότατα στα πλέι οφ», ήταν τα λόγια του κ. Παντζιαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα