ΠΑΟΚτσάκ(ι) Νόρις και επόπτης Τρύφων (Σαμαράς)

10:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Τι θα γίνει άραγε αυτήν την αγωνιστική; Η πάσα (φαλτσαριστή πάσα μάλιστα) αλήθεια είναι, πως μου πέρασε η ιδέα από το μυαλό να μασήσω φύλλα δάφνης και να βάλω μερικά κοψίδια στα κάρβουνα, μπας και με πάρουν οι αναθυμιάσεις από την τσίκνα και τη δω Πυθία τη δουλειά.

Μετά όμως σκέφτηκα, ότι το μόνο που θα έβλεπα θα ήταν τις τιμές της χοληστερίνης μου να ανεβαίνουν σαν τις τιμές του πετρελαίου. (Άσχετο, αλλά ξαναρωτώ: Το… αργό πετρέλαιο

πόσο καθυστερεί σε σχέση με το γρήγορο;)

Το μεγάλο ματς είναι φυσικά στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Και μπορεί οι παίκτες και οι διοικήσεις να άλλαξαν, τα πάλαι ποτέ κοντά και κολλητά σορτσάκια να φάρδυναν και φτάνουν μέχρι το γόνατο και οι παίκτες να μη φορούν πλέον νούμερα από το 1 ως το 11 αλλά το 85, το 77, το 63 κλπ. νούμερα δηλαδή που θυμίζουν… σουτιέν, ένα πράγμα όμως δεν αλλάζει ΠΟΤΕ όσα χρόνια κι αν περάσουν Κι αυτό είναι η αλλεργία των ΠΑΟΚτσήδων σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το δαφνοστεφανωμένο αγόρι του Πειραιά.

Απεχθάνεται για παράδειγμα κάθε είδους ψάρι, πάνω από όλα όμως το γαύρο! Το μόνο ψάρι που χωνεύει ο ΠΑΟΚτσής είναι το… ψαρονέφρι!

Δεν θέλει ούτε κατά διάνοια να ακούει το « Περαία μου, Περαία μου με το Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου». Ήταν τέτοια η τρέλα του οπαδού του ΠΑΟΚ όταν βγήκε το τραγούδι, που έκαναν αμάν για να τον πείσουν ότι δε γίνεται λόγος για τη δική μας… Περαία εκεί στο Μπαχτσέ Τσιφλίκ!

Μόνο και μόνο λόγω ονόματος το Παοκτσάκι δε γούσταρε τους … Ολυμπιακούς αγώνες. Γιατί δηλαδή σου λέει να μην ονομάζονται Παοκτσήδικοι αγώνες;

Μέσα σ’ αυτά που απέφευγε για πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚτσής ήταν και η έκφραση «είμαι ΠΑΟΚ μέχρι κόκαλο», από φόβο μήπως γίνει κανένα σαρδάμ και το αποτέλεσμα είναι «είμαι ΠΑΟΚ μέχρι… Κόκκαλη»!

Τώρα πλέον, όποιος, έχει γυναίκα που τη λένε Μαρίνα δε τη φωνάζει ποτέ με το υποκοριστικό της, δηλαδή… Μαρινάκι, για ευνόητους λόγους!

Η λέξη θρύλος, απουσιάζει ολοκληρωτικά απ’ το λεξιλόγιό του και γίνεται… γρύλος ή θρήνος!

Τα ερυθρόλευκα ακόμα κι όταν φοριούνται από αδελφές νοσοκόμες του Ερυθρού Σταυρού, προκαλούν επίσης αλλεργία στον οπαδό του ΠΑΟΚ.

Κάποιες έρευνες έδειξαν, ότι σε μικρή ηλικία τα Παοκτσάκια υποστήριζαν στα γουέστερν μόνιμα τους Καουμπόιδες γιατί οι Ινδιάνοι ήταν… ερυθρόδερμοι!

Περιοχές όπως Κοκκινιά, Κόκκινη Πλατεία, Ερυθρά Θάλασσα δεν υπάρχουν για τον φανατικό ΠΑΟΚτσή πουθενά στο χάρτη!

Επίσης δεν ακούει ποτέ… Κοκκίνου, αλλά τον Μάικλ Τζάκσον που ήταν άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι, αφού τη μισή του ζωή ήταν μαύρος και την άλλη μισή άσπρος!

Επίσης ότι και να συμβεί, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν κοκκινίζει από το κακό του ή από την ντροπή του κάνοντας πολύωρες πρόβες για να πετύχει διάφορους άλλους χρωματικούς συνδυασμούς που φέρνουν προς το ασπρόμαυρο!

Εννοείται ότι το φανατικό Παόκι δε θέλει με τίποτα να σταματάει σε κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση ή όπου αλλού υπάρχουν… κόκκινα φανάρια!

Ο οπαδό

Keywords
Τυχαία Θέματα