Παπαγεωργίου: «Δεν φανταζόμουν το 4-0»

05:52 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο πινγκ πονγκ Κώστας Παπαγεωργίου σχολίασε στην εξέλιξη του τελικού με τον Κώστα Λαγογιάννη.


«Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι ο τελικός. Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν το 4-0, διότι με τον Κώστα όσες φορές έχουμε αναμετρηθεί τα ματς κρίνονται πολύ δύσκολα. Φαίνεται όμως, ότι ο Κώστας ήταν πιο κουρασμένος, ενώ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα δύο πρώτα σετ. Τα έχασε, η ψυχολογία του έπεσε, ενώ αντίθετα η δική μου έφτασε στο καλύτερο σημείο. Στο τέλος μια κουραστικής ημέρας είναι δύσκολο ν’ ανατρέψεις τέτοιο σκορ και ίσως να συνέβαινε και με μένα το ίδιο αν έχανα εγώ 0-2…», δήλωσε ο έμπειρος διεθνής. Οσο για τον ημιτελικό με τον Φραγκούλη είπε: «Ο ημιτελικός ήταν πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού. Ο Φραγκούλης εμφανίστηκε πολύ δυνατός και πιο μυαλωμένος από πέρσι. Θα έλεγα ότι μένει να προσαρμοστεί λίγο στις ανάγκες πιο μεγάλων αγώνων και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους. Μέτρησε η εμπειρία μου σε αυτό το ματς».

Ο Λαγογιάννης είχε νικήσει τον Τάσο Ρηνιώτη με 4-2 στα ημιτελικά.

Στο απλό γυναικών η τιτλούχος πλέον Φιλαρέτη Εξάρχου αντιμετώπισε την πολύ καλή της φίλη και συμπαίκτρια στον Φοίνικα και στην εθνική ομάδα Μαρία Χριστοφοράκη κι έφτασε στην επικράτηση με 4-1 σετ (11-9, 11-6, 11-6, 9-11, 11-8).

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήθελα πολύ αυτό το χρυσό και το πίστευα απόλυτα. Παιχνίδι με παιχνίδι έπαιζα καλύτερα γιατί το πρωί και στο απλό και στο διπλό παρουσιάστηκα αγχωμένη και είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Στον τελικό ήμουν πιο έτοιμη, πιο συγκεντρωμένη και πιο ξεκούραστη πιστεύω από τη Μαρία», τόνισε η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. «Δεν ήταν δύσκολη στιγμή για καμία από τις δύο. Ίσα-ίσα που το λέγαμε πριν «μακάρι να παίξουμε μαζί στον τελικό» και είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Από κει και πέρα έχουμε παίξει τόσες φορές η μία εναντίον της άλλης, που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πια» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα