Παππάς: «Δίκαια οι Εσπερίδες»

20:28 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την ανωτερότητα των Εσπερίδων στο μεταξύ τους ημιτελικό, στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος Παππάς.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου εξήγησε πως ο αντίπαλός τους έπιασε καλύτερη απόδοση στην άμυνα, τη στιγμή που βασικές παίκτριές του, όπως η Μίλκονα, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Εσπερίδων και τον προπονητή τους, έκανα ν πολύ καλό παιχνίδι. Έδειξαν από την αρχή πως το ήθελαν περισσότερο, ήταν

πιο συγκεντρωμένες από εμάς σε καίρια σημεία, εξάλλου εμείς δεν καταφέραμε να μπούμε στον αγώνα παρά μόνο σε ένα τρίλεπτο, μια και χάσαμε προσωπικές ενέργειες κι έτσι δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Επίσης, δεν καταφέραμε να περιορίσουμε την Ουίλιαμς. Είναι χαρακτηριστικό πως πήρε οκτώ επιθετικά ριμπάουντ, που σχεδόν όλα τα έκανε καλάθι. Οι Εσπερίδες κέρδισαν δίκαια, εμείς δεν αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό».

Για την έλλειψη λύσεων της ομάδας του, πρόσθεσε: «Και οι δύο ομάδες έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Αμφότερες βασιζόμαστε πάρα πολύ σε συγκεκριμένες παίκτριες, αφού δεν έχουμε βάθος ως ομάδα. Αν κάτι στραβώσει δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις. Σήμερα (06/04), ας πούμε, δεν ήταν σε καλή ημέρα η Μίλκονα. Δεν βρήκαμε λύση στην επίθεση και δικαίως δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε, αφού δεν είμαστε και η καλύτερη αμυντική ομάδα. Δεν πήραμε κανένα περιφερειακό σουτ και στα σαράντα λεπτά. Για αυτό λέω πως οι Εσπερίδες κέρδισαν δίκαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα