Παραιτήθηκε ο Ε. Κατσής

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. O Ευάγγελος Κατσής υπέβαλλε την παραίτηση του αφήνοντας σαφή υπονοούμενα κατά των Ανδρέα Φάκου και Αλέξη Κούγια

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της επιτροπής κάνει λόγο για «βάρβαρη, ανελέητη και αήθη επίθεση εναντίον μου, χωρίς κανείς θεσμικός παράγων να εκφράσει την χλιαρή -έστω- αποδοκιμασία του».

«Φωτογραφίζοντας» τον Α. Κούγια, ο κ. Κατσής

αναφέρεται σε «ορυμαγδό συκοφαντιών και απειλών από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος παρότι υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο, το κατ’ εξοχήν αρμόδιο διωκτικό αθλητικό όργανο τον κατέστησε προνομιακό συνομιλητή του».

Επίσης αφήνει σαφείς αιχμές και για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Α. Φάκο, τονίζοντας ότι… «προανήγγειλε την έφεση που θα ασκούσε, παρουσία του ενδιαφερομένου και δημοσίως».

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η δικηγόρος Ιωάννα Παντελοπούλου (μέλος της πειθαρχικής επιτροπής) είναι έτοιμη για να παραιτηθεί.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα