Παραιτήθηκε ο Μουλατσιώτης στην Καλαμάτα

13:15 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την παραίτησή του από το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας υπέβαλε ο Νίκος Μουλατσιώτης.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του προπονητή της «Μαύρης Θύελλας», Έλβιο Μάνα, ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο, ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό. Μετά το «διαζύγιο», ο Μουλατσιώτης μίλησε στην ιστοσελίδα sportstonoto τονίζοντας ότι φεύγει σαν φίλος από την Καλαμάτα:

«Φεύγω σαν φίλος από την αγαπημένη μου Μαύρη Θύελλα. Δεν

θα ήθελα αυτή την στιγμή να αναφερθώ στους λόγους που με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση, όμως θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε όλους στην ομάδα. Στα παιδιά, στον Έλβιο Μάννα, στον Στάθη Βανικώτη, στην διοίκηση και φυσικά στον τεράστιο κόσμο της Μαύρης Θύελλας , η οποία χρειάζεται τώρα όσο ποτέ ηρεμία, ομόνοια, γιατί έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με Ρούβα, Προοδευτική και μετά δύο ντέρμπι έξω με Γλυφάδα και Απόλλωνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει μεγάλο όνομα και πολύ βαριά φανέλα».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα (2/03) το πρωί έγινε προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας. Η αποστολή αναχωρεί στις 16.00 από το γήπεδο του Μεσσηνιακού οδικώς για τον Πειραιά και από εκεί στις 21.00 θα ταξιδέψει με πλοίο για την Κρήτη.Με την άφιξή της στο Ηράκλειο, θα γίνει προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό πριν από τον αγώνα της Κυριακής με το Ρούβα.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή αποτελούν οι: Σωκράτης Κοψαχείλης, Πάρις Καλλιντέρης, Σίμος Ρουμπουλάκου, Παναγιώτης Δρούγας, Βασίλης Μπλέτσας, Παναγιώτης Τσιμικλής, Γιάννης Τσόπελας, Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, Θεόδωρος Πούτσι, Δημήτρης Χρυσανθόπουλος, Νίκος Πετρουζέλλης, Στέλιος Κρητικός, Κώστας Δασκαλάκης, Ακης Κωστής, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σπύρος Καρατζανίδης και Βασίλης Μπεγέτης.

Εκτός αυτής έμειναν οι τιμωρημένοι Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Τσαγκαράκης, ο τραυματίας Νίκος Τριανταφυλλάκης, καθώς και οι Στέλιος Σπανός, Αργύρης Νικητόπουλος, Πέτρος Κέρμαλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα