Παραμένει... Μουρίνιο!

Η ήττα απο την Μπαρτσελόνα δεν φάνηκε να επηρεάζει ιδιαίτερα τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του είναι η... καλύτερη!

Ο Πορτογάλος τεχνικός με αφορμή το σημερινό (13/12) παιχνίδι Κυπέλλου με την Πονφεραντίνα, στάθηκε με δηλώσεις του στην ομάδα του και στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει την φετινή σεζόν.

«Είχαμε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και την καλύτερη διαφορά τερμάτων, ενώ στο πρωτάθλημα δεν βλέπω κάποια ομάδα πάνω από μας», είπε αρχικά ο Μουρίνιο,

για να συνεχίσει λέγοντας: «Υπάρχει μία ομάδα που έχει τους ίδιους πόντους με εμάς (σ.σ δεν θέλησε να αναφέρει το όνομα της Μπαρτσελόνα) όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και αν το Σάββατο πάρουμε έναν βαθμό στη Σεβίλλη θα είμαστε μόνοι στην κορυφή.

Αν μάλιστα πάρουμε τη νίκη, θα έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους... Ε λοιπόν, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, δεν θα άλλαζα τη θέση που έχω με τίποτα στον κόσμο».

Όσον αφορά για διάφορα «σφυρίγματα» από την εξέδρα των «μερένχες» με στόχο τον Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ του Σαββάτου, ο «mou» φρόντισε να υπερασπιστεί την ομάδα του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το Clasico. Δεν άκουσα τα σφυρίγματα για τον Ρονάλντο και πιστεύω ούτε ο ίδιος. Μη μου λέτε πως δεν είχαμε κίνητρα. Πως είναι δυνατόν αυτό από τη στιγμή που το όνομά μου προστέθηκε δίπλα σε αυτό του Μιγκέλ Μουνιόθ, ένα σύμβολο της Ρεάλ; Ο Μιγκέλ Μουνιόθ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι μοναδικοί δύο που έκαναν 15 συνεχόμενες νίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα