Παρέμεινε στους Μπλου Τζάκετς ο Nash

Το μεγαλύτερο «όνομα» που υπολογιζόταν για ανταλλαγή δεν μετακινήθηκε, αφού ο Rick Nash παρέμεινε στους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Ο αρχηγός των ουραγών του πρωταθλήματος του NHL θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στους Μπλου Τζάκετς, αφού η διοίκηση της ομάδας του αποφάσισε να τον κρατήσει. Οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς φαίνεται πως κατέθεσαν τη μεγαλύτερη προσφορά,

ενώ ακολούθησαν οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς, Τορόντο Μέιπλ Λιφς και Νάσβιλ Πρέντατορς με δικές τους προτάσεις, αλλά καμία από αυτές δεν... έπεισε.

Πάντως, ο επιθετικός Sami Pahlsson κατέληξε στους Βανκούβερ Κανάκς. Ο 34χρονος στράικερ δεν διανύει την καλύτερη του χρονιά, αλλά πρόσφερε δύο επιλογές ντραφτ τέταρτου γύρου στους Τζάκετς από τους περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος και φετινούς πρωτοπόρους της λίγκας.

Ακόμα, οι Κανάκς απέκτησαν τον Andrew Gordon από τους Άναχαϊμ Ντακς παραχωρώντας τον αμυντικό, Sebastian Erixon. Από την πλευρά τους, οι «πάπιες» έδωσαν τον Mark Fraser στους Τορόντο Μέιπλ Λιφς, για να αποκτήσουν τον Dale Mitchell και να ολοκληρώσουν την αναδιαμόρφωση του δικού τους ρόστερ.

Στη τελευταία ανταλλαγή που ολοκληρώθηκε χρονικά, οι Zack Kassian και Marc-Andre Gragniani μεταφέρθηκαν από τους Μπάφαλο Σέιμπερς στους Κανάκς. Την αντίθετη διαδρομή ακολούθησαν οι Cody Hodgson και Alexander Sulzer. Πρόκειται για «κλασσική» ανταλλαγή σκοπιμοτήτων και... έμπνευσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη καθεμία να εξυπηρετεί τους άμεσους σκοπούς της.

Άλλωστε ο Hodgson έχει ήδη αποδείξει την αξία του, ενώ ο Kassian αποτελεί ταλέντο που προσπαθεί να βρει τον... δρόμο του στο NHL. Όπως και στους δύο συγκεκριμένους επιθετικούς, έτσι και στους δύο αμυντικούς που συμπλήρωσαν την ανταλλαγή, οι Κανάκς και Σέιμπερς αποφάσισαν να «ανακατέψουν τη τράπουλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα