Παρέμβαση ΠΑΣΑΠ στην αποχώρηση του Απόλλωνα

22:36 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

«Η Ε.Ο.ΠΕ. δυστυχώς κωφεύει για άλλη μια φορά σε θέματα που αφορούν τους αθλητές», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ.

Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ, στην οποία κάνει προτάσεις για τη «σωτηρία» των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα δυσλειτουργίας του, επαγγελματικού κατά τα άλλα, πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας των Ανδρών, με την αποχώρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος,

και για την τύχη των αθλητών.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν είχαν εισακουστεί οι προτάσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π., ο οποίος εδώ και καιρό μιλάει για θεσμοθέτηση σταθερών και αυστηρών κανόνων αδειοδότησης των ΤΑΑ, έτσι ώστε να μην καλούμαστε να δώσουμε λύσεις εκ των υστέρων, ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί.
Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πιστεύει ότι υπάρχει χρόνος αν επιθυμούμε, να βάλουμε τα θεμέλια για ένα πρωτάθλημα που θα βασίζεται στην αξιοπιστία, τον ανταγωνισμό, την παραγωγή Ελλήνων αθλητών, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την προσέλευση του φίλαθλου κόσμου, ξένων αθλητών υψηλού αγωνιστικού επιπέδου και χορηγών.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. δηλώνει παρών σε οποιαδήποτε τέτοια ζύμωση γίνει, έτοιμος να καταθέσει τις προτάσεις του για ακόμα μια φορά.

Τέλος, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. προτείνει:
• Την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά 20 ημέρες.
• Την κάλυψη του υπολοίπου των συμβολαίων – μέχρι 31.5.2012 – από την ΕΣΑΠ, για όσους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν απορροφηθούν στην μεταγραφική περίοδο.

Αναμένουμε με αγωνία την τοποθέτηση επί των θεμάτων τόσο της ΕΣΑΠ, όσο και της Ε.Ο.ΠΕ. η οποία δυστυχώς κωφεύει για άλλη μια φορά σε θέματα που αφορούν στους αθλητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα