Πάρντιου: «Η Λίβερπουλ δεν έχει πλάνο για τον Κάρολ»

06:31 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Την πεποίθησή του πως η Λίβερπουλ δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητες του Άντι Κάρολ λόγω του αγωνιστικού της πλάνου, εξέφρασε ο Άλαν Πάρντιου.

«Θεωρώ πως ο Άντι είναι ένας παίκτης που χρειάζεται ένα αγωνιστικό πλάνο για τα μέτρα του και η Λίβερπουλ έχει δυσκολευτεί να το βρει με τους παίκτες που έχει», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «καρακαξών» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης επί των «κόκκινων» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», για να συμπληρώσει:

«Όταν ήταν στην ομάδα μας παίζαμε λιγάκι πιο άμεσα

από ότι τώρα και ήταν υπέροχος. Θα ξαναγίνει. Απλά το θέμα είναι να βρει τη σωστή ισορροπία. Θα έβαζε τη Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ντάνι Σίμπσον έδιωξε με τον ώμο. Θα μπορούσε να ήταν όλα, αλλιώς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι 35 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τον Κάρολ από τη Νιούκαστλ, ενώ κόντρα στην πρώην του ομάδα, ο Άγγλος επιθετικός είδε κίτρινη κάρτα για βουτιά, πριν τον πιάσει ο τηλεοπτικός φακός να εκστομίζει διάφορα «γαλλικά» κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα