Παρουσιάστηκε από το διαδίκτυο η νέα F2012

12:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Οι κακές καιρικές συνθήκες στην Ιταλία δεν επέτρεψαν την παρουσίαση της νέας Ferrari F2012, όπως οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας θα ήθελαν. Έτσι, αυτή έγινε από το διαδίκτυο.

Η F2012, όπως είναι η χαρακτηριστικά η ονομασία της, αποκαλύφθηκε στους φίλους της F1 από το διαδίκτυο και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, αφού οι 300 επίτιμοι καλεσμένοι δεν κατάφεραν, λόγω της κακοκαιρίας, να φτάσουν στο Maranello. Σε σχέση με τον προκάτοχό της, η νέα

Ferrari έχει σαφώς πιο διαφορετικό σχήμα, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του μονοθεσίου είναι το «σκαλοπάτι» στο μπροστινό του μέρος.

Σε δηλώσεις του για το νέο μονοθέσιο, ο Fernando Alonso, είπε:

«Είναι σίγουρα ένα μονοθέσιο πολύ διαφορετικό απ’ όσα βλέπαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή θα είναι η 3η μου σεζόν με τη Ferrari και θα τη ξεκινήσω με την ίδια αποφασιστικότητα και δυναμική. Θέλω να τα πάω εξαιρετικά. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όλη τη σεζόν αλλά θέλω να βλέπω συνέχεια το αυτοκίνητό μας στο βάθρο. Ξεκινάμε δουλειά την επόμενη εβδομάδα στη Jerez και συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι ενωμένοι. Είμαι σίγουρος πως φέτος θα τα πάμε καλά. Έχω πίστη στην ικανότητα των μελών της Ferrari. Έχουμε δύο μήνες για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μονομαχήσουμε για τους τίτλους και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε πραγματικά να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σταθεροί σε απόδοση και είμαι απολύτως σίγουρος πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που συνεπάγεται η ευθύνη του να οδηγείς για τη Ferrari».

Από την άλλη πλευρά, ο Felipe Massa τόνισε:

«Θα είναι μία σημαντική χρονιά για μένα αλλά και όλη την ομάδα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στις ικανότητες μου αλλά και τις δυνατότητες του μονοθεσίου μας. Θέλουμε να δούμε τη Ferrari να κερδίζει όσο το δυνατόν συχνότερα. Νιώθω πως έχουμε τη δύναμη. Θέλω να ξεκινήσουμε καλά και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα σε καλύτερη θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα