Παρουσιάστηκε ο Λέβι

Το νέο της προπονητή,παρουσίασε το πρωί της Τρίτης η Ανόρθωση.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μπορεί να πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Κυρίας» το απόγευμα της Δευτέρας (2-2 με τον Άρη Λεμεσού), όμως, η επίσημη παρουσίασή του έγινε το πρωί της Τρίτης.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και έδωσε το παρών τόσο ο βοηθός του, Γκάμπριελ Καραμαρίν, όσο και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος, ο 44χρονος τεχνικός επεσήμανε:

«Σε όλους τους τομείς, πρέπει να είμαστε οργανωμένη ομάδα. Όλοι ξέρουμε στο γήπεδο τι πρέπει να κάνουμε. Η Ανόρθωση θα γίνει ομάδα η οποία θα συνδυάζει

πάθος, καλό ποδόσφαιρο και δύναμη για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Έχω όλες τις εγκαταστάσεις και ότι χρειαζόμαστε για να έχουμε επιτυχίες. Από τον πρόεδρο, τους παίκτες, τον κόσμο μπορούμε να είμαστε όλοι μια πολύ καλή ομάδα και σε λίγο καιρό θα το δείτε αυτό.Δεν είναι ποτέ ατομικό το πνεύμα του νικητή. Είναι ομαδικό. Δεν είπα ότι δεν έχουμε το πνεύμα του νικητή, αλλά ότι δεν έχουμε αρκετό. Κάποτε κάνεις κάτι για να κερδίσεις αλλά κάποτε πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζεις και με την ψυχή. Με τον Άρη προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Έχουμε τους παίκτες, έχουμε τον κόσμο και την ομάδα. Πρέπει να βρω τον τρόπο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος, επεσήμανε: «Θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Το δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές για να μπει στο σωστό δρόμο η ομάδα. Είναι γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα κατεστημένο στην Ανόρθωση τα προηγούμενα χρόνια. Έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης γιατί ήμουν στα προηγούμενα Δ.Σ. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα