Πάρτε και αγιασμό στο Ελληνικό!

22:11 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ αλλά και τα προβλήματα τραυματισμού που έχει να αντιμετωπίσει ο «εξάστερος» ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο Ελληνικό

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας, κυρίως

στο πρώτο μέρος, τις φετινές «αρρώστιες» του ΟΑΚΑ, ωστόσο Άλεξ Μάριτς, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης και Ντέιβιντ Λόγκαν πρωτοστάτησαν, ώστε να μπει το νερό στο «πράσινο» αυλάκι. Παρόλα αυτά, όλα τα φώτα και τα βλέμματα έπεσαν και θα πέσουν καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στον Μάικ Μπατίστ.

Το διάστρεμμα που υπέστη ο «μπουλντόζας» στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης, ήρθε να δέσει ένα «κακόγευστο» γλυκό τραυματισμών. Μετά τους Ίαν Βουγιούκα (Τετάρτη στο Καζάν), Στράτο Περπέρογλου (Πέμπτη), ήρθε και η «σφαλιάρα» από τον Μιχαλάκη (Σάββατο), για ν’ αναγκάσει τους «πράσινους» να πάρουν έναν αγιασμό στο ΟΑΚΑ και να πορευτούν με αυτόν μέχρι το τελικό του Σαββάτου, στο Ελληνικό.

Στην ταμπακιέρα, δεν μπορούμε να παίξουμε τζόγο για το αν ο Μπατίστ θα προλάβει, ή, όχι το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό. Είναι βαρύ κορμί, το πόδι του είναι ταλαιπωρημένο και οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι το τζάμπολ είναι …εφιαλτικά λίγες. Τα «χρυσά χέρια» της ομάδας θα επιχειρήσουν να κερδίσουν τον χρόνο, αλλά ουδείς μπορεί να ποντάρει για το αν θα καταφέρει ο Μπατίστ να παίξει, κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Τα επόμενα 24ωρα επίσης θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και για τους Βουγιούκα, Περπέρογλου. Ο πρώτος αισθανότανε λίγο καλύτερα το πόδι του (διάστρεμμα) και η αναμέτρηση με το Μαρούσι (Τετάρτη), ίσως αποτελέσει κομβική ημέρα. Ο «Πέρπε» πονάει ακόμη (θλάση στο δικέφαλο) και βρίσκεται στο όριο. Μέσα σε όλα πρέπει να γίνει κατανοητό πως ο Ζοτς δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη που δεν θα έχει μπει για προπόνηση, μέχρι και το Σάββατο. Επίσης, μεγάλο πονοκέφαλο προκαλούν και οι επόμενες προπονήσεις. Μέσα από αυτές ήθελε να δουλέψει καλά την ομάδα ο Ομπράντοβιτς, μέσα σε αυτές θα δει τρία βασικά του όπλα να παρακολουθούν τους συμπαίκτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα