ΠΑΣ Γιάννινα: Σκέψεις για Καραγεωργίου

09:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ρυθμούς του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Super League κινούνται άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να σχεδιάσουν την επόμενη… μέρα στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής την Τετάρτη (6/6) με στόχο να αρθούν οι ποινές για τις έξι ομάδες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε περίπτωση που η έκβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας έχει αίσιο τέλος για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τότε οι κινήσεις της διοίκησης θα πρέπει να είναι άμεσες για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Το πρώτο θέμα που «καίει» άπαντες στους «κυανόλευκους» είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία.

Όπως γράφει η «Sportday» ο «εκλεκτός» του Γιώργου Χριστοβασίλη, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, είναι ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος βλέπει με θετικό… μάτι την προοπτική του ΠΑΣ Γιάννινα, αρκεί πάντως να γνωρίζει από πριν το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα