Πάτησε κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλων Σμύρνης, άλωσε τη Μαγούλα, παίρνοντας σπουδαία νίκη 1-0 επί του τοπικού Αστέρα και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα 2-1 που γνώρισε ο Πανηλειακός από τα Χανιά, ανέβηκε στην κορυφή!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών, χάρη στο γκολ του Χανιώτη στο 49΄.
Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους από

το 20΄έως το 35΄ να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει την εστία του Αστέρα παίζοντας από τα πλάγια, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ, τις οποίες όμως σπατάλησε, αφού στο25΄ο Διαμάντης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 37΄ο Χανιώτης, από πλεονεκτική θέση, σούταρε απελπιστικά άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν τους «κυανόλευκους» στο 36΄, όταν ο Σερέπας έκανε παράλληλα σέντρα από τη δεξιά πλευρά, αλλά ο Γρομητσάρης απομάκρυνε σωτήρια την μπάλα, σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας Μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 49΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Σεμερτζίδης έκανε διαγώνιο σουτ, ο Αγριμάκη απέκρουσε ασθενώς την μπάλα, και ο επερχόμενος Χανιώτης με δυνατό σουτ από κοντά, πέτυχε το 0-1.

Στο 65΄ σημειώθηκαν επεισόδια στην εξέδρα, όταν κατά την αλλαγή του ο Κονέ αποδοκιμάστηκαν, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των γηπεδούχων να πιαστούν στα χέρια με τους Απολλωνιστές. Τα πνεύματα ηρέμησαν τελικά, μετά από δύο λεπτά, χάρη στην – καθυστερημένη – επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και των πιο ψύχραιμων.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 70΄έφτασαν κοντά στο 0-2, όταν ο Καραδέμητος επιχείρησε το σουτ, μπλοκάροντας δύσκολα την μπάλα ο Αγριμάκης.

Η απάντηση του Αστέρα Μαγούλας, ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Ο Μανίκας έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Σταυριανός απέκρουσε προσωρινά, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Έβερετ, ο οποίος με ευθύβολο σουτ, την έστειλε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης που βρήκε τον Απόλλωνα Σμύρνης να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, η οποία τον φέρνει μόνο πρώτο στην κορυφή τoυ 1ου ομίλου, της Football League 2.

Διαιτητής ήταν ο Βουράνης από τον σύνδεσμο Λέσβου, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κουσούρη, Χρυσάφη, Κωνσταντίνου, Τσούπρο, Κονέ, Γρομητσάρη, Μαρίνου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσούρης, Λάμπρος, Τσούπρος, Κολοβός, Έβερετ, Κονέ (65' Μπούγιας), Σερέπας (84' Λελούδας), Ρόκας (56' Ιορδανίδης), Μανίκας, Χρυσάφης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Τσουκαλάς (86' Μαρίνου), Κοροβέσης, Γρομητσάρης, Κισκαμπάνης, Κωνσταντίνου, Σεμερτζίδης (53' λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Καραδέμητρος, Χανιώτης (79' Σαββίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα