Πάτρας: «Να ξεγελάσουμε τις Κασσάνδρες»

«Υπήρχαν Κασσάνδρες που βιάστηκαν να μας καταδικάσουν. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας παρά τα όσα λέγονται», δήλωσε ο προπονητής της Καλαμαριάς.

Ήρωες χαρακτήρισε τους παίκτες του μετά τη νίκη της Καλαμαριάς επί της Λαμίας στον ημιτελικό του League Cup ο Χρήστος Πάτρας: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Με τη νίκη αποδείξαμε πως δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που είχαμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας. Συνεχίζουμε

την προσπάθεια παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Για εμένα οι παίκτες μου είναι ήρωες. Όσον αφορά τον τελικό, θα δώσουμε ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιον θα έχουμε αντίπαλο και ελπίζω να δείξουμε πάλι ένα καλό πρόσωπο».

Ο προπονητής του Απόλλωνα εξέφρασε πάντως και τα παράπονά του: «Έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε πάρει ό,τι δικαιούμαστε. Όταν ξεκινάς προετοιμασία τόσο αργά είναι λογικό να αντιμετωπίζεις προβλήματα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η Θεσσαλονίκη είναι μία πανέμορφη πόλη, αλλά επικρατεί μια μιζέρια στο βόλεϊ. Υπήρχαν Κασσάνδρες που βιάστηκαν να μας καταδικάσουν. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας παρά τα όσα λέγονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα