Πάτσης: «Δεν κάνω πίσω...»

10:32 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την απόφασή του να μην παρατήσει την προσπάθεια που ξεκίνησε στη Νίκη Βόλου πήρε τελικά ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον Στράτο Γιδόπουλο στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος επενδυτής της Νίκης Βόλου μίλησε στον οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό Star Fm, τόνισε ότι έχει πεισμώσει και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, γιατί «κάποιος, οποιοσδήποτε είναι αυτός, θέλει να παίξει το οποιοδήποτε παιχνίδι».
Μάλιστα,

γνωστοποίησε ότι θα είχε το τελευταίο ραντεβού στην Αθήνα με τον κ. Γιδόπουλο, προκειμένου να τον πείσει να του παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα το 28% των μετοχών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση:

«Έχω πραγματικά πεισμώσει. Θα το παλέψω μέχρι τέλους. Μπήκα με πάθος σ’ αυτήν την προσπάθεια και είμαι πάρα πολύ κοντά στο να τα καταφέρω. Δε θα κάνω πίσω, γιατί κάποιος, οποιοσδήποτε είναι αυτός, θέλει να παίξει το οποιοδήποτε παιχνίδι.

Κάνω μία υπέρβαση του χαρακτήρα μου και πηγαίνω σε ένα τελευταίο ραντεβού με τον κ. Γιδόπουλο να δω το όριο. Για τον Τζώρτζη δε συζητάω καν. Αισθάνομαι μια ηθική υποχρέωση απέναντι στον κόσμο. Αν δεν το αισθανόμουνα, δε θα έκανα όλα αυτά που κάνω, να δίνω τον αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή. Έχω έναν κώδικα τιμής σαν άντρας και τον έχω τηρήσει μέχρι τώρα στα 46 μου χρόνια».

Για τις απαιτήσεις του Γιδόπουλου είπε: «Όταν ο κ. Γιδόπουλος μου λέει “εγώ έβαλα 1,6 εκ. ευρώ, τι μου δίνεις”, δε ζητάει τίμημα, αλλά περιμένει από μένα να ακούσει ένα νούμερο. Αυτό είναι ένα διπλωματικό παιχνίδι από τον κ. Γιδόπουλο, που παίζεται, για να καλύψει … την πάρτη του. Θα είχαμε τελειώσει τώρα. Ο κ. Γιδόπουλος περιμένει πρόταση με βάση το ποσό του 1,6 εκ. ευρώ. Εγώ είχα τη γνώση ότι αναλαμβάνω μόνο τα χρέη της ομάδας. Παίζεται ένα τρελό παιχνίδι. Εγώ δε δίνω τίποτα, γιατί αναλαμβάνω τα χρέη».

Στο μεταξύ, σε δήλωση προχώρησε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι δεν έγινε χθες (2/05) προπόνηση:

«Την Τετάρτη (2/05) ήταν προγραμματισμένη προπόνηση. Κάναμε τη δουλειά μας ως επαγγελματίες, αλλά δεν κάναμε μια οργανωμένη προπόνηση ως ομάδα. Εδώ και δέκα μέρες ήρθαν κοντά στην ομάδα κάποιοι άνθρωποι που έδωσαν ψυχολογική και οικονομική ώθηση στην ομάδα και μια σιγουριά. Περιμένουμε τα καλά νέα για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα