Πάτσης: «Φεύγω από τον ΠΟΕ»

09:57 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στον αέρα βρίσκεται η Ελασσόνα, ύστερα από τη… βόμβα αποχώρησης του Ανδρέα Πάτση, πρόεδρο και χρηματοδότη της ομάδας.

Ο ΠΟΕ βρίσκεται στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου και αποτελεί το φαβορί για άνοδο στη Football League 2, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Πάτσης επισήμανε στο Ράδιο Ελασσόνα, πως δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά

την Ελασσόνα, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από συμπεριφορές και συνθήκες που συνάντησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να συνεχίσω με τις υπάρχουσες συνθήκες. Εδώ και 25 μέρες τόνισα πως δεν προτίθεμαι να συνεχίσω αλλά κανένας δεν πήρε τηλέφωνο από την Ελασσόνα να μου πει να αλλάξω σκέψη. Εδώ και ένα χρόνο στηρίζω οικονομικά όλο το εγχείρημα για την άνοδο, με κινήσεις όπως αρχικά του Αλεξανδρή, του Γιώργου Καμπερίδη στη συνέχεια που έπαιζε κάθε Κυριακή χωρίς να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι, με απειλές, με τραμπουκισμούς σε παίκτες της ομάδας και ενώ κάποιες μειοψηφίες έχουν τόση δύναμη για να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα μου, η πλειοψηφία του κόσμου της Ελασσόνας δεν αγκάλιασε την προσπάθεια ούτε προστάτεψε την ομάδα από τις μειοψηφίες. Στην ουσία παρότι υπήρξε κόσμος που ερχόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο, η ομάδα δεν αγωνιζόταν σε γεμάτο γήπεδο. Κανένας από την δημοτική αρχή δεν στήριξε την προσπάθειά μου ενώ οι παίκτες μου τα δίνανε όλα στον αγωνιστικό χώρο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Κώστα τον Φλίγγο που ήρθε να αγωνιστεί με ένεση από το ιατρικό κέντρο της πόλης.

Δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτές τις προϋποθέσεις και η γνώμη μου είναι ότι ο Π.Ο.Ε. μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα εργαλείο ακαδημίας σε μια μικρότερη κατηγορία για να μην χαθούν όλα αυτά τα ταλέντα της περιοχής και να τροφοδοτεί έτσι μεγάλες ομάδες της χώρας. Εκεί θα είμαι παρών σε κάτι τέτοιο όμως αν επιθυμούν να συνεχίσει σε πρωταθλητισμό και στο επίπεδο που είναι τώρα, τότε είμαι διαθέσιμος σε όποιον θέλει να ασχοληθεί και να χρηματοδοτήσει την ομάδα, ώστε να συζητήσω μαζί του να το κάνει. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ακόμη και αν ο Π.Ο.Ε. κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες μου θα κατέβουν και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να δώσουν το καλύτερο εαυτό και να πάρουν το τρόπαιο. Όμως το θέμα είναι μετά τι γίνεται; Εάν υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς, που πραγματικά μπορεί σε άλλες συνθήκες να ανταπεξέλθει στην Γ’ Εθνική, εγώ που βλέπω τον αθλητισμό μακριά από κλίκες και αντιλήψεις του παρελθόντος, θα χειροκροτούσα την προσπάθεια της. Ήρωες είναι για μένα ο Καμπερίδης και οι παίκτες για όλα όσα κατάφεραν να παρουσιάσουν στο γήπεδο και για το ότι έφτασαν να έχουν την ομάδα πρώτη μετά από τόσες αγωνιστικές και λίγο πριν το τέλος».

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Ανδρέας Πάτσης θα αποχωρήσει και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγο καιρό, μίλησε με τον Κώστα Πηλαδάκη για εμπλοκή του στα διοικητικά της Λάρισας, όμως δεν προχώρησε η υπόθεση, ενώ τώρα φέρεται να ενδιαφέρεται για τη Νίκη Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα