Παυλίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στην ημιτελική φάση του LEN Trophy εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντάς τη δύσκολη, ωστόσο τόνισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παικτριών του.

Αναλυτικά όσα

δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης:

«Μπορεί να μπήκαμε στη διαδικασία της κλήρωσης ως πρώτοι προκριματικού ομίλου, αλλά μας προέκυψε ένας σχετικά δύσκολος όμιλος. Η ιταλική ομάδα είναι ένα από τα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου και η Σκιφ είναι μία από τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Παυλίδης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «ανεξαρτήτως πάντως του βαθμού δυσκολίας του ομίλου, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να προκριθούμε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα