Πενταετές συμβόλαιο στον Ondrej Pavelec

Νέο πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ondrej Pavelec με τους Ουίνιπεγκ Τζετς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο 24χρονος Τσέχος τερματοφύλακας θα εισπράξει συνολικά 19.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το περσινό του συμβόλαιο προέβλεπε 1.3! Επίσης ο καναδικός σύλλογος απέκτησε τα δικαιώματα χρήσης του Jonas Gustavsson από τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς, ενώ ολοκληρώνεται

το συμβόλαιο του Chris Mason την 1η Ιουλίου. Πιθανότατα ο ένας από τους δύο θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Pavelec.

Δύο φαβορί για το φετινό Hall of Fame

Σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις, οι Joe Sakic και Brendan Shanahan είναι τα μεγαλύτερα φαβορί αναφορικά με την ένταξη στο NHL Hall of Fame. Με λιγότερες, αλλά αρκετές πιθανότητες για τη φετινή τάξη ακολουθούν οι Adam Oates, Jeremy Roenick και Mats Sundin. Επίσης υπάρχουν οι αντίστοιχες περιπτώσεις των Pavel Bure, Eric Lindros, Phil Housley και Curtis Joseph. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

Αρχίζουν διαπραγματεύσεις

Επιτέλους οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες προγραμμάτισαν ραντεβού, ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις περί σύναψης νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Συγκεκριμένα αυτές θα ξεκινήσουν την τρέχουσα εβδομάδα. Θυμίζουμε το τωρινό συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο κυρίαρχες ενώσεις του NHL ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε ελλοχεύει κίνδυνος για lockout.

Δύο ανανεώσεις στους Ουάιλντ

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο κεντρικός επιθετικός Chad Rau και μονοετές ο αριστερός επιθετικός Stephane Veilleux. Αμφότεροι συμφώνησαν έτσι να συνεχίσουν στους Μινεσότα Ουάιλντ, ενώ τα συμφωνητικά τους προβλέπουν εκτενή παρουσία σε αναπληρωματικές ομάδες.

«Νυστέρι» σε Mark Fayne

Στον αριστερό καρπό εγχειρίστηκε ο αμυντικός των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, Mark Fayne. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν αποθεραπεία τεσσάρων μηνών. Παράλληλα κατατέθηκαν προκριματικές προσφορές στους Matt Corrente (αμυντικός) και Vladimir Zharkov (επιθετικός) από τους «διάβολους».

Διαπραγματεύσεις με Grigorenko

Γρήγορα-γρήγορα θέλουν να «δεσμεύσουν» οι Μπάφαλο Σέιμπερς την κορυφαία επιλογή τους στο φετινό ντραφτ. Πρόκειται για τον Ρώσο κεντρικό επιθετικό, Mikhail Grigorenko, που εξετάζει ήδη προσφορά της νέας του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα