Πέντε αγωνιστικές για τον... Φιντέλ Κάστρο

Τιμωρήθηκε από την ομάδα του ο προπονητής των Μαΐάμι Μάρλινς, Ozzie Guillen, και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Αν και απολογήθηκε για δεύτερη φορά, η διοίκηση των Μάρλινς επέβαλε ποινή πέντε αγωνιστικών στον Guillen. Άλλωστε οι δηλώσεις του υπέρ του Φιντέλ Κάστρο προκάλεσαν σάλο στις Η.Π.Α. και στην «ευαίσθητη» περιοχή της Φλόριντα. Πάντως ο 48χρονος Βενεζουελανός ισχυρίστηκε πως η αναφορά του στον Κάστρο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Πενταετές στον Santana

Νέο

πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Carlos Santana των Κλίβελαντ Ίντιανς. Μέχρι το 2016 ο catcher θα εισπράξει 21 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχει επιλογή ανανέωσης το 2017 από τους «ινδούς».

Αθώος δηλώνει ο Guerrero

O πρώην MLBer, Vladimir Guerrero, κατηγορείται για επίθεση σε βάρος αστυνομικού στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο παίκτης που έχει μείνει χωρίς ομάδα ύστερα από την περσινή του παρουσία στους Μπάλτιμορ Όριολς, πάντως, δηλώνει αθώος στις αρχές της πατρίδας του.

Ανανεώνει ο Kinsler

Δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά ο Ian Kinsler υποστήριξε ότι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Τέξας Ρέιντζερς έναντι 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις πριν από αρκετές εβδομάδες.

Καλύτερα ο Posey

Έμεινε προσωρινά εκτός λόγω τραυματισμού του στο αριστερό πόδι ο catcher των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, Buster Posey. Ωστόσο οι τωρινές ενδείξεις δείχνουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αν και το αριστερό του πόδι έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα