Πέρασε πάλι ο «νόμος» του Roode στο IMPACT

04:42 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του IMPACT, o Alex Silva προστέθηκε στο ρόστερ, ενώ ο πρωταθλητής Bobby Roode τα έβαλε (πάλι) με όλους.

Στο main event, o Roode αντιμετώπισε τον Mr. Anderson σε non-title και no-DQ match. Με καρέκλα εξόντωσε τον αντίπαλό του, ενώ παρενέβησαν οι Jeff Hardy και RVD, ύστερα από το τέλος του αγώνα. Λίγο πριν την έναρξη του ματς, ο Alex Silva εγκρίθηκε από τον Ric Flair, Al Snow και Bruce

Prichard, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του promotion! Άλλωστε στο προηγούμενο εβδομαδιαίο σόου είχε πάρει τη νίκη στο δοκιμαστικό του ματς.

Ακόμα, ο AJ Styles πήρε τη νίκη για την ομάδα του στο 6-man tag match, το οποίο ήταν ιδιαίτερα θεαματικό και γεμάτο τελειωτικές κινήσεις. Από την πλευρά του, ο πρώτος διεκδικητής, RVD, επικράτησε του Jeff Hardy, πριν τα βάλει με τον Roode στο τέλος του επεισοδίου,

Στα συμπληρωματικά ματς, ο Robbie T. επιβλήθηκε του Devon, ενώ η Brooke Tessmacher έκανε νέο pin σε βάρος της πρωταθλήτριας, Gail Kim. Αυτή τη φορά η κόντρα τους ήταν στο πλαίσιο Knockout Tag Team match.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Brooke Tessmacher & Velvet Sky κέρδισαν τις Madison Rayne & Gail Kim.
O Devon κέρδισε τον Robbie Τ. με DQ.
Ο RVD κέρδισε τον Jeff Hardy.
Οι Kurt Angle, Christopher Daniels & Kazarian κέρδισαν τουςSamoa Joe, Magnus & Samoa Joe.
O Bobby Roode κέρδισε τον Mr. Anderson.

Keywords
Τυχαία Θέματα