Περικοπές και στις συμμετοχές

Η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδας αποφάσισε να μειώσει τις συμμετοχές των Ελλήνων σε διεθνείς διοργανώσεις λόγω κόστους, όπως ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΚΟΕ:

Εγκρίνονται τα ακόλουθα καμπ προετοιμασίας στην κολύμβηση, με την προϋπόθεση ότι η υλοποίηση τους εξαρτάται από τα οικονομικά δεδομένα που θα υπάρχουν: 9-24 Μαρτίου Βελιγράδι (Καλάργαρης), 2-11 Απριλίου Βόλος

(Σαμιλίδης, Βαζαίος), 23 Φεβρουαρίου – 9 Μαρτίου Λέσκοβατς Σερβία (Δημητριάδης), 30 Μαρτίου – 14 Απριλίου Λέσκοβατς Σερβία (Δημητριάδης), 1 – 21 Μαρτίου Κέιπ Τάουν (Γιαννιώτης, Αραούζου).

Ακυρώνεται η συμμετοχή των Έλληνων στο μίτινγκ κολύμβησης της Στοκχόλμης (3-4 Μαρτίου).

Στο μίτινγκ της Μαδρίτης (3-4 Μαρτίου) θα μετάσχουν οι κολυμβητές Γρηγοριάδης, Δράκου, Καλάργαρης.

Στο μίτινγκ του Άμστερνταμ (16-18 Μαρτίου) θα μετάσχουν οι κολυμβητές Δημητριάδης, Λυμπερτά, Σαμιλίδης, Βαζαίος.

Εγκρίνεται η συμμετοχή των Γιαννιώτη και Αραούζου στους αγώνες της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθωνίου 10 χλμ στο Ειλάτ Ισραήλ (1 Απριλίου) και το Κανκούν Μεξικό (24 Απριλίου) μόνον ο Γιαννιώτης.

Ορίζονται Κριτές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών και γυναικών (21-27 Μαίου) η Κική Δέδε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων (4-8 Ιουλίου) ο Παπαλιάς

Προτείνονται στη Fina για Αφέτης ο Νίκος Νεαρχάκος και κριτές κολύμβησης οι Αγγελική Δέδε, Κώστας Νικολόπουλος, Δημήτρης Τσαρταρώνης

Οι διεθνείς μας διαιτητές Νίκος Βασιλείου και Γιώργος Σταυρίδης θα μετάσχουν στα Προολυμπιακά τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Ορίζονται κριτές συγχρονισμένης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών (16-20 Μαΐου) οι Κουγιά, Μαρούγκα.

Εγκρίνεται το καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων και γυναικών, από 18 έως 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Γίνεται δεκτό το αίτημα του Πανσερραϊκού και του ΝΟ Βουλιαγμένης για αλλαγή ημερομηνιών στους χειμερινούς αγώνες κορασίδων Β’ της συγχρονισμένης κολύμβησης, από 24-25 Μαρτίου σε 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου.

Ορίζεται Κριτής καταδύσεων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών (14-20 Μαΐου) ο Θωμάς Μπίμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα