Περογαμβράκης: «Το παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Για το ματς Κυπέλλου του Ρούβα με τη Λάρισα και την προσπάθεια που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του παρότι ηττήθηκαν μίλησε ο Αλέξης Περογαμβράκης σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου.

Ο παίκτης της ομάδας της Γέργερης με δηλώσεις του στο athleticradio 104.2 τόνισε ότι ο αγώνας κρίθηκε στην εμπειρία των παικτών της Λάρισας, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ρούβας δεν είχε παιχνίδια στα… πόδια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Περογαμβράκη στο athleticradio 104.2:

«Εμείς το παλέψαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Λάρισα, ανεξάρτητα από τους απουσίες, είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας. Τα δώσαμε όλα, παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Κρίθηκε στην εμπειρία των παικτών της Λάρισας. Σε εμάς μέτρησαν κάποια ατομικά λάθη που κάναμε. Αυτά μας στοίχησαν. Μέτρησε επίσης ότι δεν είχαμε στα πόδια μας επίσημα παιχνίδια. Σε αντίθεση με την Λάρισα, που είχε παιχνίδια. Αν ήμασταν λίγο πιο έτοιμοι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα της football league 2: «Στο πρωτάθλημα στόχος μας είναι η παραμονή. Κάνουμε τρείς μήνες τώρα προετοιμασία και δεν έχουμε παίξει. Η ομάδα μας είναι καινούργια. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά. Δουλεύουμε σκληρά όμως και πιστεύω ότι μαζί με τον κόουτς θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την υποδοχή και την στήριξη. Για μένα είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφω στο Γεντί Κουλέ. Θέλω να είμαι υγιής και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Σημειώνεται ότι στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζιράκης υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα