«Πέσιμο» στους παράγοντες της Φιορεντίνα

Η ήττα από τη Λέτσε δεν άρεσε καθόλου σε μερίδα οπαδών της Φιορεντίνα, που μετά το τέλος του αγώνα κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τις VIP θέσεις του «Αρτέμιο Φράνκι» όπου κάθονταν οι παράγοντες των «βιόλα».

Αλλιώς ονειρεύονταν τη φετινή σεζόν οι φίλοι της Φιορεντίνα κι αλλιώς αυτή εξελίσσεται. Η κυριακάτικη εντός έδρας ήττα (1-0) ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και αμέσως μετά το τέλος του ματς, άρχισαν τα όργανα. Εξαγριωμένοι οπαδοί, άρχισαν να κατευθύνονται με πολύ απειλητικές διαθέσεις προς τα επίσημα,

όπου βρίσκονταν αρκετά μέλη της διοίκησης, εκτός από τον πρόεδρο, Αντρέα ντέλα Βάλε, ο οποίος μάλλον είχε ψυλλιαστεί τη δουλειά και είχε μπει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράγοντες των «βιόλα» δέχθηκαν αντικείμενα και... φτυσίματα μέχρι που επενέβη η αστυνομία και απέτρεψε τα χειρότερα. Τα επεισόδια δεν έληξαν πάντως εκεί, καθώς στη συνέχεια οι οπαδοί κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια και μπλόκαραν την έξοδο, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισαν να αποχωρήσουν αφήνοντας παίκτες και τεχνικό τιμ να φύγουν πολύ αργότερα από το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα