Πετράκης: «Σκληροτράχηλη ομάδα ο Ηλυσιακός»

Για τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟΧ, τον Ηλυσιακό, μίλησε ο Γιάννης Πετράκης, που ζήτησε παράλληλα τη στήριξη του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας ματς του συλλόγου.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athlitiko.gr τόνισε ότι ο Ηλυσιακός μπορεί να «χτίστηκε» την τελευταία στιγμή, όμως είναι μία «σκληροτράχηλη» ομάδα από τη στιγμή που απέσπασε θετικό αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας: «Είναι μια καινούρια ομάδα που "χτίστηκε" την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Το γεγονός

ότι πήρε 1-1 από τη Γλυφάδα στην πρεμιέρα δηλώνει ότι πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα».

Ακόμη, ο Πετράκης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, μια και σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον ΑΟΧ: «Θέλουμε ο κόσμος να μας συμπαρασταθεί την Κυριακή στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλουμε ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας και να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομάδα μας, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, την Τετάρτη (30/11) διεξήχθη διπλή προπόνηση, από τις οποίες απουσίαζε ο Χρήστος Βουρβαχάκης λόγω προσωπικού προβλήματος. Το θετικό για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Αλέξη Σεληνιωτάκη, ο οποίος μετρά… αντίστροφα για την επιστροφή του, αφού έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες τρέξιμο. Σήμερα (01/12) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα