Πήραν... γράμμα οι διεθνείς από τον Σάντος

02:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Έναν ιδιαίτερο, αν μη τι άλλο, τρόπο βρήκε ο Φερνάντο Σάντος για να «ντοπάρει» τους διεθνείς πριν το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την Πολωνία. Τους έστειλε... γράμμα.

Το πάθος είναι ένα από τα στοιχεία που αναμφίβολα χαρακτηρίζουν την Εθνική μας ομάδα και για το οποίο έχει μιλήσει πολλάκις ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά στην «ελληνική ψυχή» των ποδοσφαιριστών του και σίγουρα εύχεται να βγει αυτή στο χορτάρι, με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία φυσικά που χαρακτηρίζουν τη «γαλανόλευκη», προκειμένου να έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα έναντι των

αντιπάλων μας στο Euro.

Πριν το παιχνίδι με την Κροατία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Φερνάντο Σάντος είχε αφήσει σημειώματα, για όσους δεν θυμούνται, στις πόρτες των δωματίων τους, στο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, στα οποία αναγράφονταν οι όχι και τόσο... ευγενικές δηλώσεις του Μπίλιτς. Αυτό το έκανε προκειμένου να βγάλει από τους παίκτες όλο τον... ελληνικό εγωισμό και τελικά τα κατάφερε. Οι Έλληνες διεθνείς φιλοδώρησαν την Κροατία με δύο γκολ.

Το παραπάνω «τρικ», σε διαφορετική ωστόσο έκδοση, αποφάσισε να ξανακάνει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενόψει του πρώτου και πιο καθοριστικού αγώνα, με αντίπαλο την Πολωνία. Ο Φερνάντο Σάντος τους έγραψε χαρτάκια, στα οποία υπερτονίζονταν οι λέξεις Πάθος, Δύναμη, Πάθος και Όχι Φόβος.

Εν ολίγοις τους είπε ότι απ’ αυτούς θέλει να δει πάθος, δύναμη και σεβασμό προς τον αντίπαλό, σε καμία περίπτωση, όμως, φόβο. Άλλωστε, «η Πολωνία πρέπει να έχει το άγχος και όχι η Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα