Πήραν τον Stephen Hill οι Τζετς

02:12 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την απόκτηση του receiver, Stephen Hill, ανακοίνωσαν οι Νιου Γιορκ Τζετς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πρόκειται για τον δεύτερο wide receiver του δεύτερου γύρου του ντραφτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο. Συγκεκριμένα οι Τζετς του πρόσφεραν πέντε εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια.

Εξέταση στον εγκέφαλο του Seau

Ο εγκέφαλος του 12-φορές Pro Bowler, Junior

Seau, θα εξεταστεί από αρμόδιους ιατρούς, ώστε να διαπιστωθούν πιθανές παρενέργειες λόγω της καριέρας του στο NFL. Άλλωστε η οικογένειά του παραχώρησε σχετική άδεια. Θυμίζουμε πως ο Seau αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες όντας 43.

«Κόπηκε» ο Florence

Το τέλος της συνεργασίας τους με τον έμπειρο cornerback, Drayton Florence, ανακοίνωσαν οι Μπάφαλο Μπιλς. Είχε ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά ο σύλλογος απέκτησε νεότερους και φθηνότερους παίκτες στη θέση του, οπότε κρίθηκε περιττός. Εν τω μεταξύ, οι Μπιλς κάλεσαν τον Alex Tanney για ολιγοήμερη προετοιμασία, αφού ο 23χρονος quarterback έγινε γνωστός μέσω βίντεο που ανέβασε στο YouTube!

Πήραν Gibson οι Μπακανίερς

Ο πρώην defensive tackle των Καρολάινα Πάνθερς και Σέιντ Λούις Ραμς, Gary Gibson, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Αντίθετα οι John McCargo (defensive tackle) και Raymond Webber (wide receiver) αποδεσμεύτηκαν.

Φυλάκιση 11 ετών στον Art Schlichter

Η τέταρτη επιλογή του ντραφτ του 1982 από τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς, Art Schliechter, θα περάσει τα επόμενα 11 χρόνια της ζωής του στη φυλακή. Ο 52χρονος άνδρας δέχθηκε την ποινή με αφορμή οικονομικές απάτες, ενώ είναι ελεύθερος μονάχα τα εννέα τελευταία χρόνια, καθώς είχε περάσει και παλιότερα από αντίστοιχες περιπέτειες. Επίσης, ο Schliechter είναι εθισμένος στην κοκαΐνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα