Πήρε το ντέρμπι και την κορυφή η Σέλτικ

Τη νίκη με 1-0 κατάφερε να πάρει η Σέλτικ στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας και βρέθηκε στην πρώτη θέση με απόσταση δύο βαθμών από την Ρέιντζερς.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας, ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς στο «Σέλτικ Παρκ». Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 και βρέθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι «διαμαρτυρόμενοι» ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ήταν το 8ο λεπτό όταν ο Γουάλας με κοντινή κεφαλιά έστειλε

τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια απέκρουσε ο Φόρστερ.

Από εκεί και πέρα οι «Κέλτες» ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς κάποια από αυτές να μπορεί να χαρακτηριστεί κλασική.

Όλα κρίθηκαν στην επανάληψη. Τότε οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης όταν ο Λέντλεϊ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 52’.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι παρά τις γρήγορες αλλαγές του Άλι ΜακΚόιστ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν και έτσι η νίκη κατέληξε τυχαία στα χέρια των γηπεδούχων.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Σέλτικ – Ρέιντζερς λεπτό προς λεπτό, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα