Πιστεύουν σε Σισέ στην Λάτσιο!

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να μην σκοράρει, ωστόσο ο τεχνικός της Λάτσιο, Εντοάρντο Ρέγια, προσέφερε στήριξη στον Γάλλο σούπερ σταρ.

«Είναι ένας παίκτης που έχει ικανότητες και αξία. Διανύει περίοδο κρίσης όσον αφορά στη φόρμα του, όμως αυτά συμβαίνουν. Θα πρέπει να αντλήσει ψυχικά αποθέματα από τον ίδιο του τον εαυτό. Περιμένουν όλοι μεγάλα πράγματα από αυτόν, όμως ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι πάντως στο 100%. Θα πρέπει να εγκλιματιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, οι υποχρεώσεις είναι διαφορετικές

σε σχέση με τις συνήθειες που είχε, κυρίως στην Ελλάδα. Στην Ιταλία δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τους αμυντικούς που έχουμε. Θα πρέπει να βρει λίγο την ηρεμία του», δήλωσε σχετικά μετά το θέμα του Γάλλου στράικερ ο τεχνικός της Λάτσιο.

Ο Ιταλός τεχνικός, σχολίασε και την συνεργασία του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού με τον Μίροσλαβ Κλόζε: «Το πλάνο μας προβλέπει τον Σισέ πρώτο επιθετικό και τον Κλόζε περιφερειακό, εάν ο Κλόζε γίνει πρώτος επιθετικός, ο Σισέ πρέπει να πάει πλάγια για να κάνει χώρο. Είναι προφανές ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ρόκι όμως δεν είναι αλήθεια ότι ο Σισέ δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Κλόζε. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ένα εκπληκτικό δίδυμο στην επιθετική γραμμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα