Πίστη των παικτών των Πέισερς στον Βόγκελ

02:02 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά των playoffs είναι οι Ιντιάνα Πέισερς, με τους Τάιλερ Χάσπροου, Ρόι Χίμπερτ και Ντάνι Γκρέιντζερ να προσδίδουν σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας στον Φρανκ Βόγκελ.

Ο 38χρονος προπονητής ανέλαβε στα μέσα της περσινής σεζόν, όταν οι Πέισερς είχαν 17 νίκες και 27 ήττες. Με είκοσι νίκες στα 38 εναπομείναντα παιχνίδια, ο Βόγκελ οδήγησε τους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις στα playoffs. Φέτος σημείωσε 42 νίκες και 24 ήττες, οπότε εξασφάλισε την τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Πλέον οι Πέισερς προηγούνται με 2-1 στον πρώτο γύρο των playoffs σε βάρος των Ορλάντο Μάτζικ και έχουν τοπ πλεονέκτημα έδρας.

Αν μη τι άλλο, η πορεία του Βόγκελ, κάποτε προστατευόμενος του Ρικ Πιτίνο, είναι πετυχημένη. Άλλωστε ο πρόεδρος, Λάρι Μπερντ, έχει αποθεώσει πολλάκις τον νεαρό κόουτς τους τελευταίους μήνες.

Ο Χάσπροου πρόσθεσε σχετικά: «Ανέλαβε μετά τον Ο' Μπράιαν και άλλαξε τον τρόπο σκέψης μας. Έχει βελτιώσει την αυτοπεποίθησή μας και εμείς προσαρμοζόμαστε διαρκώς στις απαιτήσεις του, οπότε βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Παρόμοιο σχόλιο έκανε ο Γκρέιντζερ, πρώτος σκόρερ του συλλόγου: «Έπεσε στα βαθιά πέρσι. Δεν έχει εμπειρία. Φέτος, όμως, έχει και δείχνει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Όταν το κατορθώνεις αυτό, τότε έχεις πετύχει έναν σημαντικό στόχο σαν προπονητής, αφού εξασφαλίζεις την προσήλωση των μελών του ρόστερ σου».

Ο σέντερ των Πέισερς, Χίμπερτ, ήταν ακόμα περισσότερο θετικός, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Βόγκελ: «Θα έπρεπε να είναι κόουτς της χρονιάς. Μας δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Επίσης μας σέβεται».

Υπέρ του κόουτς του στάθηκε και ο Ντέιβιντ Ουέστ: «Πολλοί προσπερνούν εύκολα τις σχέσεις των παικτών με τον προπονητή τους. Ο Φρανγκ έχει φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια. Όταν δημιουργείται πρόβλημα, βρίσκει πάντα τη σωστή λύση, ενώ διατηρεί υψηλό κίνητρο σε όλους τους παίκτες του».

Στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (05/05) είναι προγραμματισμένος ο τέταρτος αγώνας των Πέισερς με τους Μάτζικ. Για την ώρα, η ομάδα του Βόγκελ δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και στοχεύει στην καταγραφή του 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα