«Πιστός» στην Ατλέτικο ο Φαλκάο!

03:12 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Όχι μόνο αρνείται τις φήμες που θέλουν τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να κινούνται για την απόκτησή του, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει και χαρούμενός από την παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός συνεχίζει με… κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή του σεζόν στην Πόρτο και φέτος, έχοντας ήδη 26 τέρματα σε 37 συμμετοχές με τους «ροχιμπλάνκος» και είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα βρεθεί εκ νέου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Ωστόσο

ο ίδιος ο Φαλκάο παρουσιάζεται ήρεμος παρά τις φήμες που έχουν ξεσπάσει για εκείνον και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει ότι είναι χαρούμενος και αποφασισμένος να παραμείνει στο «Βιθέντε Καλντερόν»…

«Ο Τύπος λέει ότι Σίτι και Τσέλσι με θέλουν, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα. Το ισπανικό πρωτάθλημα παρακολουθείται απ’ όλο τον κόσμο και είναι φυσιολογικό αν τα πάω καλά εδώ, πολλοί σύλλογοι να με παρακολουθούν», είπε αρχικά ο 23χρονος επιθετικός.

Και συμπλήρωσε: «Επιμένω όμως ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κερδίσω τίτλους και διακρίσεις με την Ατλέτικο. Η μεταγραφή μου εδώ ήταν μια προσωπική μου επιλογή και είμαι ικανοποιημένος επειδή βρίσκομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα