Πλεονέκτημα έδρας για Ράπιντς

Οι Κολοράντο Ράπιντς εξασφάλισαν την δεύτερη θέση στην κατάταξη των wild cards κερδίζοντας με 2-1 εκτός έδρας του Βανκούβερ Ουάιτκαπς.

Ο καναδικός σύλλογος, αν και αδιάφορος βαθμολογικά, στάθηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Άλλωστε, αυτό ήταν το τελευταίο φετινό των Ουάιτκαπς. Στο 49ο λεπτό, λοιπόν, ο Αλέν Ροσάτ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ. Μόλις δέκα λεπτά… άντεξε το προβάδισμα τους, αφού ο Τζεφ Λαρέντοβιτς ισοφάρισε στο 59ο λεπτό με μακρινό σουτ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 84ο λεπτό, όταν ο Ουέλς Τόμπσον έστειλε

την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από μακρινή απόσταση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν «χάλασαν» την προσπάθεια των Ράπιντς.

Αυτοί βρέθηκαν στους 49 βαθμούς και θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ή τους Χιούστον Ντάιναμο με πλεονέκτημα έδρας στον προκριματικό γύρο των play off. Η ομάδα του Βανκούβερ ολοκλήρωσε την πρώτη της σεζόν στο MLS με 28 βαθμούς.

Βανκούβερ Ουάιτκαπς: Κάνον, Χάρβεϊ (88’ Σαλίνας), Μίτσελ, Ροσάτ, Ντεμέριτ, Καλφάν (78’ Χασλί), Μπρόβσκι, Θόρινγκτον, Κόφι, Σανβέζο, Ταν (53’ Τσιουμιέντο).
Κολοράντο Ράπιντς: Πίκενς, Βάιν, Μάρσαλ, Κομίνγκες, Κιμούρα, Μάλεν, Νέιν (78’ Φολάν), Λαρέντοβιτς, Σμιθ (70’ Τόμπσον), Νιάσι, Κάμινγκς (74’ Καντζί).

Keywords
Τυχαία Θέματα