Πλησιάζει στη Λιλ ο Κλωναρίδης

Η Λιλ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη με την ΑΕΚ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών είναι… αναγκαίο κακό στην ΑΕΚ των χιλίων οικονομικών προβλημάτων. Η διοίκηση της Ένωσης μέσω της παραχώρησης ποδοσφαιριστών ευελπιστεί στο να βρεθούν κάποια χρήματα στα

ταμεία της ομάδας που θα της δώσουν μεγάλη ανάσα.

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση βρίσκονται οι Γρηγόρης Μάκος και Λεονάρντο, ενώ ο… τρίτος της παρέας γίνεται όπως όλα δείχνουν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε με την παρουσία του στη φετινή σεζόν προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Λιλ είναι αυτή που κατέθεσε πρόταση στον «δικέφαλο» για την απόκτηση του γεννημένου στο Βέλγιο μεσοεπιθετικό, με την ΑΕΚ να την απορρίπτει. Οι «σκύλοι» όμως, επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση η οποία είναι άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που βάζει την ΠΑΕ σε σκέψεις παραχώρησής του.

Η ανάγκη της Ένωσης για άμεσα χρήματα στο ταμείο της, την αναγκάζει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά. Στη διοίκηση της ομάδας θέλουν να μπει και ποσοστό μεταπώλησης στο 10% από μελλοντική μεταγραφή του.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες θα συνεχιστούν με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να πιέζει την ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει καθώς πιστεύει πως το να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, είναι τεράστιο βήμα για την προσωπική του καριέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα